СБУ затримала зрадника, який працював на ФСБ: Збирав дані, щоб коригувати удари по аеродромах та залізниці Дніпропетровщини

В Україні є ще й внутрішні вороги, які продаються окупантам за гроші. Вони вказують їм цілі та коригують дані, щоб ті стріляли в наших людей. Та СБУ працює і робить все для того, щоб виявити і затримати кожного ворожого агента. Адже всі вони мають бути покарані за свої злочини та зраду, зазначають Патріоти України.

Затримали зловмисника на Дніпропетровщині

Правоохоронці повідомили, що вкотре затримали російського агента. Він збирав дані для коригування ракетних ударів по аеродромах Дніпропетровщини. Зловмисник був агентом ворожої фсб і ще таємно збирав розвіддані про роботу об'єктів Придніпровської залізниці, місць дислокації та переміщення підрозділів ЗСУ і Тероборони.

Контррозвідка СБУ виявила, що зібрану інформацію зловмисник передавав представнику спецслужб росії через закриті канали зв'язку. У так званих "доповідях" він детально описував кожен об'єкт і територію навколо нього з координатами, відповідними фото та відео.

Навіщо ворогу ця інформація

Наші спецслужби пояснили, що окупанти використовували ці дані, щоб планувати диверсії та масовані артобстріли по інфраструктурі.

Слідство вже встановило, що зрадником є працівник однієї з приватних охоронних фірм Дніпра. Його завербував кадровий співробітник ворожої фсб після початку вторгнення росії. Співпрацю йому "запропонували" через месенджер. У затриманого знайшли докази злочинів у його засобах зв'язку. Йому вже повідомили про підозру в державній зраді.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...