СБУ завела проти Порошенка нові справи: У чому його підозрюють (відео)

Адвокат п'ятого президента України Петра Порошенка Ігор Головань повідомив, що Служба безпеки України відкрила проти його підопічного ще півтора десятка нових кримінальних проваджень, передають Патріоти України.

"4 вересня з'явилося 15 нових кримінальних проваджень. Тепер справи порушила Служба безпеки ", - сказав Ігор Головань.

Адвокат Порошенко уточнив, що його підзахисному інкримінують посягання на територіальну цілісність, повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, державній зраді, привласнення власності, фінансування тероризму та втручання в роботу електронно-обчислювальних машин комп'ютерних мереж.

При цьому Головань зауважив, що нові виробництва дублюють ті, що раніше були зареєстровані в ГБР. Серед них - провадження у справі про компанії "Кузня на Рибальському", яке відновили за рішенням Печерського суду.

Адвокат припускає, що в цих справах замішаний колишній власник "Приватбанку" олігарх Ігор Коломойський, оскільки в фабулах справ багато говориться про банківську справу.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...