СБУшники з автоматами нагрянули в офіси Порошенка: Портнов "зливає" оперативну інформацію чи дезінформацію

Чому заступник АП Януковича начебто знов у курсі таємниць українських спецслужб, знов повисає в повітрі

У п’ятницю, 20 грудня, Служба безпеки України прийшла з обшуком у київський спортивний клуб “П’ятий елемент”, який пов’язують з екс-президентом Петром Порошенком. Про це у себе в Facebook повідомив колишній радник Порошенка Юрій Бірюков, зазначають Патріоти України.

“Це типу – а раптом, ну ось раптом, в гантелі щось незаконне, а тренажер нелегально виробляє електроенергію і посилає промені проносу на Банкову”, – написав він.

Він також зазначив, що обшуки також планувалося провести в офісі партії “Європейська солідарність”, однак правоохоронці обмежилися оглядом території офісу.

Про обшуки також повідомив бізнесмен Гарік Корогодський. За його словами, перевіряючі з автоматами представилися співробітниками СБУ, проте які-небудь документи пред’являти відмовилися. На місці також присутні співробітники ДБР.

Між тим екс-глава адміністрації президента Януковича Андрій Портнов назвав причину обшуку в столичному спортивному клубі.

“Це по відмиванню злочинних доходів в офшорах Порошенка і фіктивної угоди продажу «Кузні на Рибальському». Доброго ранку, Петро Олексійович”, – написав він у себе в Telegram-каналі.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...