"Сделать сказку былью": Емблема Космічних сил США виявилася схожою на логотип фантастичного серіалу Star Trek

24 січня президент США Дональд Трамп представив у Twitter емблему Космічних військ США, яку в Мережі висміяли через її подібність до логотипу серіалу 60-х років Star Trek (“Зоряний шлях”), зазначають Патріоти України.

“Після консультації з нашими великими воєначальниками, конструкторами та іншими я радий представити нову емблему Космічних сил США, шостого виду наших чудових збройних сил”, – йдеться в повідомленні американського лідера.За даними ВВС, 2018 року Трампу запропонували шість варіантів майбутньої емблеми Космічних військ США і попросили вибрати з них один. Незважаючи на те, що логотип заснований на емблемі Космічного командування ВПС США, багато людей вражені схожістю з емблемою “Об’єднаної федерації планет”, яка була використана в телесеріалі Star Trek.

Відомий комік Томмі Кемпбелл в коментарях до презентації Трампа пожартував, що “Стар трек” подасть на президента до суду. Також відреагував на новину актор Джордж Такей, який грав у телесеріалі, написавши, що “Вони тепер чекають відсотків”.

“Для тих, хто схвильовано писав у Twitter, що Трамп вкрав логотип Star Trek, патч зліва був існуючим логотипом ВВС”, – написав користувач Джон Нунан, виправдовуючи новий логотип.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...