"Сегодня он, а завтра я...", "Я сегодня плакал": У мережу злили голосіння Захарченка Суркову після ліквідації Гіві

Прослушка телефонних переговорів українською розвідкою потрапила в руки журналіста Дениса Бігуса. Він опублікував її на YouTube каналі BIHUS info, передають Патріоти України.

Захарченко розповідає, як плакав і обіцяє приїхати в Москву на розмову до Суркова, якого називає своїм "командиром". Повний запис переговорів в рамках "справи Медведчука" довжиною близько 20 годин виклали у відкритому доступі, однак саме на цей фрагмент звернув увагу блогер Necro Mancer. Він вирізав і на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував фрагмент розмови Суркова з Захарченком відразу після ліквідації у Донецьку "командира армії" "ДНР" з позивним "Гіві".

В ході розмови Сурков приносить співчуття Захарченку в зв'язку з "важкою втратою". На фрагменті ватажок "ДНР" дзвонить в приймальню Суркова, після чого секретарка з'єднує їх. Судячи з голосу, Захарченко перебуває в стані алкогольного сп'яніння, мабуть, відзначаючи поминки Гіві.

"Я сегодня плакал: друга хоронил. Командир, я тебе честно скажу: я злой стал страшно. Я даже нашел, кто его убил, уже, в отличие от наших многоуважаемых коллег. Спасибо, командир. Я в понедельник вечером уже буду в Москве. Обнимаю, спасибо", - заявляє Захарченко.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...