Секретар РНБО Данілов розповів про можливість введення санкцій проти "юриста" Януковича, Портнова

Чи є щирим секретар РНБО, з огляду на те, що і теперишня адміністрація Банкової вдавалась до послуг одіозного юриста, зокрема у справах проти Порошенка?

В РНБО не виключають введення санкцій проти проросійського ексзаступника глави адміністрації Януковича – Андрія Портнова. Однак для цього потрібно зібрати необхідні докази, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода"

Олексій Данілов запевняє, що якщо українські правоохоронні органи зберуть докази злочинів Андрія Портнова, то РНБО відповідно реагуватиме на це.

Про Андрія Портнова відомо багато всім. У нас стільки загроз, крім Портнова. Таких як він дуже і дуже багато. Але треба мати аргументи, докази. І цим займається не апарат РНБО, цим займаються інші служби. Як тільки будуть докази, якщо тільки будуть подання відповідні до нас, ми таке питання можемо відпрацьовувати, – заявив Данілов.

Хоча секретар РНБО додав, що якби не його теперішня посада, то він би щодня писав списки людей, які порушують інтереси держави чи права людини, а також причетні до російської агресії.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...