Секретар РНБО Данілов розповів про можливість введення санкцій проти "юриста" Януковича, Портнова

Чи є щирим секретар РНБО, з огляду на те, що і теперишня адміністрація Банкової вдавалась до послуг одіозного юриста, зокрема у справах проти Порошенка?

В РНБО не виключають введення санкцій проти проросійського ексзаступника глави адміністрації Януковича – Андрія Портнова. Однак для цього потрібно зібрати необхідні докази, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Радіо Свобода"

Олексій Данілов запевняє, що якщо українські правоохоронні органи зберуть докази злочинів Андрія Портнова, то РНБО відповідно реагуватиме на це.

Про Андрія Портнова відомо багато всім. У нас стільки загроз, крім Портнова. Таких як він дуже і дуже багато. Але треба мати аргументи, докази. І цим займається не апарат РНБО, цим займаються інші служби. Як тільки будуть докази, якщо тільки будуть подання відповідні до нас, ми таке питання можемо відпрацьовувати, – заявив Данілов.

Хоча секретар РНБО додав, що якби не його теперішня посада, то він би щодня писав списки людей, які порушують інтереси держави чи права людини, а також причетні до російської агресії.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...