Секретар РНБО поділився думкою, куди зник глава Міноборони Росії

Секретар РНБО Олексій Данілов вважає, що зникнення з публічного простору ключових силовиків РФ говорить про те, що серед російських структур іде з’ясування стосунків та пошук винних у провалах в Україні. В ефірі телемарафону він наголосив, що зараз у Кремлі з'ясовують, хто ж винен у провалах російської армії, передають Патріоти України.

«Зараз відбувається з'ясування, хто зробив таку підставу, що вони, не маючи інформації про нашу країну, пішли на таку авантюру. Зараз там відбувається з'ясування стосунків між їхніми структурами. ФСБ тицяє пальцем, що військові недопрацювали, військові - що недопрацювали інші структури», - заявив він.

При цьому Данілов підкреслив, що з публічного простору зник не лише міністр оборони РФ Сергій Шойгу, а й низка генералів. «Дуже багато генералів, яких вони вже змінили. Вони вважають, що вони вже будуть новими силами здійснювати наступ на наші території. Я можу сказати, що їм це не допоможе», - наголосив він.

Він також заявив, що президент РФ Володимир Путін за 22 роки свого правління «знищив Російську Федерацію». «Те, що сьогодні відбувається – це знищення РФ, яке вчинив їхній президент. Їх ніхто не чіпав, вони самі себе знищили за ці 22 роки», - вважає Данілов.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу перестав з'являтися у публічному просторі з 11 березня, тобто вже 12 днів. У Кремлі не коментують, куди пропав Шойгу.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...