Секретар РНБО розповів, чи причетна Україна до вибухів на аеродромі під Гомелем

У ніч на 11 серпня в білорусі пролунали вибухи на аеродромі "Зябрівка", що під Гомелем. Саме звідти постійно завдають ракетних ударів по території України. Чи причетні до цих вибухів ЗСУ? Про це 24 каналу ексклюзивно розповів секретар РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

Він каже, що цей аеродром знаходиться за 20 кілометрів від Гомеля, там розташована техніка російських окупантів.

Секретар РНБО зазначив, що росіяни сьогодні фактично окупували Білорусь, там знаходиться багато окупантів, зокрема на аеродромах. Відомо також, що "Зябрівку" білоруси повністю віддали під контроль росіянам.

Він саркастично наголосив, що буває так, що 8 разів чи більше "палають двигуни" на цьому аеродромі. "Але ми до цього не маємо ніякого відношення, це не справа ЗСУ. Можливо, це зробили білоруські партизани чи ще хтось, ми не знаємо, хто це зробив", – заявив Данілов.

Він додав, що на території Росії постійно щось відбувається, зокрема на Далекому Сході, біля нафти чи газу. "Адже там працювало багато українців. Ми свого часу розвивали нафтогазовий комплекс Росії", – пригадав секретар РНБО.


Джерело: 24 канал

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...