Секретар РНБО розповів, коли ЗСУ вдарять по Кримському мосту

Збройні сили України вдарять по Керченському мосту, коли з’явиться можливість і буде поставлено військове завдання. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

«Щодо Кримського мосту чи іншої інфраструктури, повірте, все перебуває під пильним контролем. Щойно буде необхідність, можливість та завдання — все буде зроблено», — сказав він в ефірі NTA.

Данілов зазначив, що йдеться не лише про Керченський міст, а й про інші об'єкти. Раніше Данілов говорив, що окупанти «напружені» через зброю, яку отримує Україна від західних партнерів і посилили оборону Кримського мосту.

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...