Секретар РНБО відповів, чи справді на фронті критична ситуація зі снарядами

Україна дійсно має проблему з кількістю снарядів та іншими засобами ураження ворога. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

"Дійсно є ситуація, коли не вистачає снарядів, не вистачає засобів ураження противника. На сьогодні війна перейшла від технологічного в інший спосіб – вже використовуються БпЛА для ураження. Це є абсолютно буденною справою і вдень і вночі", – сказав він.

За словами Данілова, на Ставці Верховного головнокомандувача постійно піднімають питання про постачання боєприпасів 155, 152 та 122 калібрів.

"Крайня Ставка була минулої п'ятниці. Президент так само звертав увагу відповідних осіб на недостатню роботу в цьому плані. І нам усім, хто дотичний до цього процесу, треба спільно максимально зараз займатися цим питанням для того, щоб наші Збройні сили були забезпечені достатньою кількістю даних видів ураження", – підсумував Данілов.

Джерело: 24 канал

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...