Секс-квартира і мільйон з ями: Журналісти оприлюднили скандальні дані про заробітки Киви (відео)

Народний депутат з ОПЗЖ Ілля Кива заробив на жомовій ямі 1,2 мільйона гривень і мешкає у незадекларованій квартирі, з володаркою якої його пов’язує лише секс, йдеться у розслідуванні програми "Наші гроші з Денисом Бігусом", передають Патріоти України.

Деталі: Журналісти встановили, що нардеп здавав в оренду яму для відходів на Полтавщині і заробив на цьому 1,2 мільйона за рік. Така яма називається жомовою і використовується для відходів виробництва цукру.

Як стало відомо журналістам, пізніше Кива продав яму фірмі, у якій сам колись був директором. Сума продажу – невідома. Водночас у коментарі програмі Кива заявив, що нікому яму не продавав, і припустив, що її могли "рейдернути". Зараз яма Киви вже давно не функціонує і поросла бур'яном.

Хоча офіційно, за декларацією, депутат живе в однокімнатній квартирі на околиці Києва, журналісти встановили, що фактично Кива мешкає в центрі столиці, на вулиці Лютеранській.

За словами самого нардепа, тут живе його подруга і не декларує він це житло тому, що з цією жінкою в нього немає нічого спільного, окрім сексу.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...