Секс-скандал з ООН в Ізраїлі: Автівка місії стала місцем оргії прямо посеред жвавої траси Тель-Авіву (відео)

У Тель-Авіві випадковий свідок зняв відео, на якому чоловік і жінка займаються сексом в автомобілі з символікою ООН, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

На кадрах жінка в червоній сукні і чоловік займаються сексом на задньому сидінні білого автомобіля з маркуванням ООН. 18-секундне відео було опубліковано у Twitter в п'ятницю, 26 червня. Воно набуло поширення в соціальних мережах.

Схоже, відео було знято на головній набережній Тель-Авіва. На передньому сидінні джипа сидить ще один пасажир, а водія не видно, коли машина зникає з кадру.

В ООН заявили, що розслідують інцидент і близькі до встановлення осіб тих, що зображені на відео. Передбачається, що це співробітники миротворчої організації в Ізраїлі.

Офіційний представник генсека ООН Стефан Дюжаррік заявив, що в організації вважають подібну поведінку "огидною".

Відповідаючи на питання, чи міг це бути секс за гроші, Дюжаррік сказав, що це є предметом розслідування.

"Ми шоковані і глибоко стурбовані тим, що видно на цьому відео", - додав він. Розслідування, за його словами, "просувається дуже швидко".

Дюжаррік припустив, що на відео могли бути працівники Організації з нагляду за виконанням умов перемир'я, яка працює в регіоні з 1948 року.

У 2019 році проти співробітників ООН подали 175 скарг про сексуальну експлуатацію та насильство. 16 випадків підтвердили, 15 визнали необґрунтованими, інші ще розслідують.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...