Семенченка перевезли з лікарні в СІЗО та розповіли про його діагноз

Колишнього нардепа Семена Семенченка, заарештованого у справі про створення незаконного збройного формування (ПВК), перевезли з лікарні в СІЗО. Чоловіка госпіталізували з діагнозом миготлива аритмія в лікарню швидкої допомоги. Інформацію про це 3 квітня опублікувала дружина Семенченка на його сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"СБУ відвозила мене в лікарню, вони ж і визначили діагноз. Хлопці в департаменті досудового слідства коректні, кваліфіковані і дисципліновані", – йдеться в повідомленні.

Семенченко розповів, що надав адвокатові інформацію у справі. Окремо надав інформацію про "фейки які викинули в інтернет після затримання". "Кожній поважаючій себе людині має бути зрозуміло, якщо в "розслідуванні" немає жодного факту, а виключно інтерв'ю з "підсадними качками", яке виходить відразу після арештів – це скоординовані дії, а не незалежне розслідування", – заявив Семенченко.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...