Семирічна українка продавала квіти, щоб заробити на бронежилет для бійця ЗСУ (фото)

Більшість українців роблять усе від них залежне, аби наші солдати якнайшвидше знищили рашистів і війна закінчилася. Маленькі громадяни також не відстають - так, у Кропивницькому семирічна дівчинка із великим серцем самостійно зібрала кошти на бронежилет. Про це розповів ведучий і шоумен Кирило Мельник на своїй сторінці Instagram, передають Патріоти України.

До війни семирічна Варя, як майже і всі діти, мріяла про новий смартфон, тому всі гроші відкладала на нього. Але вирішила, що її гроші стануть у пригоді захисникам. Маленька дівчинка захотіла купити їм бронежилет.

Кирило Мельник зазначає, що дівчинка прочитала, що бронік коштує більше від суми, яку вона передала. Не довго думаючи, вони з мамою вирішили, що Варя піде продавати квіти і самостійно заробить на броню.

У цьому їм вирішили допомогти місцеві флористи. Вони надали дівчинці квіти для продажу. А Варя ж намалювала плакат "купи квітку – а я куплю бронік для солдата».

Протягом 5 годин семирічна волонтерка працювала, не покладаючи рук, кому продавала, кому дарувала, кому просто всміхалася.

"Вона самостійно змогла зібрати і придбати бронік, а це означає, що десь там на передовій, де дуже гаряче, у когось із наших хлопців буде бронік 4 класу і власний янгол-охоронець, ім’я якого ВАРЯ",- зазначив Мельник.

Мрія маленької Варі також здійснилась, місцевий магазин техніки подарував їй новий iPhone. "Тепер наша Варічка малює і продає квіти усім бажаючим, а всі зароблені кошти ідуть на допомогу нашій армії", - додав шоумен.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...