Сенат йому не указ: Спікер Палати представників Джонсон заявив, що не виноситиме на голосування допомогу Україні, - ЗМІ

В нижній палаті Конгресу вірогідно доведеться шукати 218 голосів, щоб поставити на голосування законопроект в обхід волі Джонсона

Спікер Палати представників США Майк Джонсон заявив, що наразі не збирається виносити на розгляд підтриманий Сенатом законопроєкт, що містить допомогу Україні. Про це у вівторок, 13 лютого, повідомив американський журналіст Джейк Шерман в соцмережі Х (Twitter) з посиланням на слова самого Джонсона.

За словами Шермана, він запитав Джонсона, чи той збирається винести на розгляд в Палаті законопроєкт Сенату.

"Зараз точно ні. Ми маємо справу з процесом асигнувань. У нас є негайні дедлайни, і саме на цьому зараз зосереджена увага Палати представників", - цитує журналіст спікера.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...