Сенцов спрогнозував майбутнє Зеленського

Український режисер Олег Сенцов, який повернувся з російського полону, розповів, як ставиться до президента України Володимира Зеленського, зазначають Патріоти України. Своєю думкою про те, як складеться майбутнє лідера країни, поділився він в інтерв'ю BBC.

"Я вірю в його щирість, я про це говорив багато разів і повторюю. Про незалежність це питання не зовсім зрозуміле. Є багато людей, яких він привів із собою. Вони дійсно хочуть робити добре і роблять добре", – поділився Сенцов.

При цьому, режисер допустив, що є люди, які можуть впливати на рішення Зеленського.

"Можливо, тиснуть не на самого президента, а на його адміністрацію. Тому що короля робить свита", – пояснив він.

"Подивимося, чи буде його щирість справжньою і чи виллється це в якісь дії, чи все-таки це все ширма, це все маска, і все насправді не так", – висловився Сенцов.

Колишній в'язень Кремля також допустив третій варіант розвитку подій: "Система зможе його перемолоти, зробити своїм, керованим, залежним".

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...