"Сепари" з паспортами України: Син Кернеса і його дружина, сестра "слуги", позували під Кремлем, мадам ще й додала гидоту про українців

Примітно ,що українофобка володії кількома кафе у центрі Києва, й непогано годується коштами "біндєр", закликаючи клієнтуру гарною українською мовою

Син покійного мера Харкова Данило Привалов і донька мера міста Сокиряни Юлія Привалова (у дівоцтві Козак) робили селфі на тлі Кремля. Відповідне фото опублікувала Привалова в Instagram, зазначають Патріоти України.

На фото син Геннадія Кернеса разом зі своєю дружиною позують на Красній площі. Знімок оприлюднила Юлія, але пізніше закрила публічний доступ до свого аккаунту. Попри це, скріншот фото та її глузливий коментар поширився в Мережі.

Коли один користувач написав у коментарі “сепари”, Привалова відповіла йому образливим для українців анекдотом про бандерівців.

Додамо, що Данило Привалов – це середній син Геннадія Кернеса від другої дружини покійного мера Галини Привалової. У 2015 році він одружився з Юлією Козак – донькою нинішнього мера Сокирян та колишнього голови Сокирянської райдержадміністрації Василя Козака. Крім того, вона є сестрою народного депутата від партії «Слуга народу» Володимира Козака.

За даними ЦПК, він був одним з тих депутатів, які голосували за пом’якшення покарання у разі внесення неправдивих відомостей в декларації. Як результат, батько нардепа Василь Козак не задекларував права на компанію, яка належить їхній родині.

У 2018 році Володимир Козак передав компанію «Слоу Фудз» в управління своєму шурину Данилу Привалову. Після того, як його обрали нардепом, фірма перейшла Юлії Привалової за 6,6 млн грн.

Зараз на сторінці компанії YARO, яка надає продукти для здорового харчування, зазначено, що Привалова є її власником.

Також Юлія володіє двома кафе в центрі Києва: YARO Healthy Point і YARO Healthy Cafe Lipki.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...