Серед них і джет російського олігарха Романа Абрамовича: США заборонили піднімати у повітря майже 100 російських літаків

Міністерство торгівлі США опублікувало список із 99 літаків, які літали до Росії та Білорусі, тим самим порушуючи американські санкції. передають Патріоти України.

Про це йдеться у заяві американського відомства. З 24 лютого усі літаки, виготовлені у США чи в інших країнах, якщо вони містять понад 25% деталей американського походження, мають отримувати ліцензію на польоти в Росію. З 2 березня аналогічний контроль ввели й щодо Білорусі.

Попри це російські перевізники продовжили польоти в Росію без отримання ліцензій, тому тепер на ці літаки фактично накладено арешт. Міжнародні рейси на них будуть неможливими.

США заборонили заправляти ці літаки, обслуговувати, ремонтувати, забезпечувати запчастинами та будь-якими послугами.

Більшість літаків, які потрапили під заборону, експлуатує авіакомпанія Аерофлот. Також у список потрапили пасажирські та вантажні літаки авіакомпаній Nordwind, Utair, Azur Air, AirBridgeCargo. Серед них опинився і реактивний літак Gulfstream G650 Романа Абрамовича.

В РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...

"Загін задоволень" Кім Чен Ина: Скільки незайманок корейці приносять у жертву своєму комуністичному божеству

четвер, 2 травень 2024, 9:34

Отакий соціалізм вибудували в КНДР. От за це було пролито кров мільйонів людей. Щороку диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин нібито відбирає 25 незайманих дівчат для свого "загону задоволень". Про це розповіла Пак Енмі, яка втекла з КНДР. . За словами П...