Серед загиблих були діти: У РФ похвалилися ударом по Краматорську, назвавши кафе "пунктом дислокації" командирів ЗСУ

У міністерстві оборони держави-терориста Росії традиційно похвалилися ударом по українському Краматорську на Донеччині, внаслідок якого загинуло щонайменше 10 мирних жителів. Військові країни-агресора назвали зруйновану ракетою піцерію, в якій перебували, зокрема, і діти, "пунктом дислокації" командирів однієї з бригад ЗСУ, передають Патріоти України.

Про це йдеться у щоденному зведенні міноборони РФ про хід "СВО". При цьому український Краматорськ росіяни приписали до так званої "ДНР".

"У місті Краматорськ Донецької народної республіки вражено пункт тимчасової дислокації командного складу 56 мотопіхотної бригади ЗСУ", – абсурдно видали у відомстві.

Нагадаємо: на ранок 28 червня кількість загиблих внаслідок російського терористичного акту в Краматорську Донецької області збільшилася до десяти людей. Жертвами ракетного удару стали, зокрема, троє дітей. Окрім того, десятки людей отримали поранення. Станом на 12:20 28 червня відомо про 61 постраждалого. Під завалами зруйнованої будівлі можуть залишатися люди, тож рятувальна операція досі триває.

Також в епіцентрі вибуху опинилися багатоквартирні будинки, торгові приміщення, автомобілі, поштове відділення та інші споруди, в яких вилетіли вікна, шибки та двері. На місці виникла пожежа. Остаточна кількість жертв усе ще встановлюється, оскільки під завалами, розбір яких триває, можуть бути люди.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...