"Сережа, за кого всех держишь? За лохов": Потап відповів Безрукову, зачитавши вірш про війну Росії проти України (відео)

Український репер та продюсер Потап записав відео, в якому зачитав вірш спеціально для Сергія Безрукова, повідомляють Патріоти України.

Напередодні російський актор зачитав вірш Пушкіна на підтримку російської армії. Йому вирішив відповісти Потап, який у своєму вірші нагадав Безрукову, що росіяни «нам не брати, а вороги». Він також пообіцяв, що російські військові, які прийшли на територію мирної України, повертатимуться на батьківщину "без рук, без очей і без ноги".

У коментарях Алан Бадоєв, Наталія Денисенко, Позитив та багато інших зіркових колег Потапа подякували йому за гідну відповідь путіністу Безрукову.


Речник Повітряних сил ЗСУ розповів про ситуацію з боєприпасами для Patriot та IRIS-T

вівторок, 7 травень 2024, 20:03

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш розповів про запаси боєприпасів для систем протиповітряної оборони Patriot та IRIS-T, передають Патріоти України. "Звичайно, це не нуль. Ви бачили під час останньої комбінованої атаки – ми збили вел...

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...