"Серіал хороший, але...": Актор Сергій Жигунов обурився через показ "Сватів" у Росії

Російський актор кіно та телебачення Сергій Жигунов обурився показом українських "Сватів" на телеканалі "Росія". Причиною невдоволення став факт, що РФ продовжує купувати права на показ проєктів з сусідньої країни, тоді як Україна давно відмовилася від російських кінокартин на ТБ. Зі слів артиста, він намагався зв'язатися з президентом України Володимиром Зеленським, проте глава держави не взяв слухавку. Своїми думками Сергій поділився на офіційній сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Сьогодні на нашому єдиному державному телеканалі під назвою "Росія" виходить 7 сезон надпопулярного українського серіалу "Свати", купленого телеканалом за бюджетні гроші, тобто за мої податки", – почав Жигунов.

Також актор висловив своє захоплення щедрістю та величчю РФ, яка продовжує підтримувати Україну, не зважаючи на відсутність взаємності. Зокрема, наголосив на припиненні співпраці з російськи кінематографіом.

"У нас велика країна, тому ми великі та щедрі. Ми не звертаємо уваги, ми йдемо вперед. У 14 році нас заборонили на Україні – я про російський кінематограф. Досі жителі сусідньої країни наше кіно дуже любили. Із задоволенням його дивилися, з не меншим задоволенням купували", – йдеться в повідомленні.

Сергій Жигунов наголосив, що українські гроші, заплачені за російські картини, додавали близько 30% до бюджету кіно, що дуже часто допомагало творцям знімати якісні серіали та фільми. З його слів, такі проєкти як "Нюхач", "Папік" та "Свати", які показують на РосТВ, – гідні роботи, проте не зрозуміло, чому співпраця існує тільки "в одні двері".

"Але, як кажуть, одні двері зачиняються, інші відчиняються. І в ці двері до нас стали потрапляти українські серіали. Зовсім не погані, зауважте – "Нюхач", "Папік" або ті ж "Свати" - гідні роботи моїх добрих знайомих та колег".

Жигунов розповів, що українці припинили брати слухавку через прослуховування СБУ, проте в "якогось дядька з російського телебечення зберігся заповітний номерок, який продовжують підіймати колеги". На думку Сергія, це обумовлено бажанням українців отримати "такі потрібні економіці державні гроші РФ". Під кінець актор попросив в неназваного власника згаданого номеру телефона поділитися контактом, щоб налаштувати зворотній зв'язок.

"Якщо не хочете домовлятися, дайте телефончик, ми самі подзвонимо. Так, номер президента Зеленського не пропонувати. Я дзвонив кілька разів, він чомусь не підіймає. Як вважаєте, теж побоюється СБУ?", – резюмував Сергій.

До допису були прикріплені фотографії актора та режисера Олексія Кірющенко, які на одному з фестивалів в РФ презентували фільм "Слуга народу".

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...