Серіал "Свати" - це ваша "липецька фабрика": Голова Держкіно звернувся до Зеленського

Пилип Іллєнко закликав президента України Володимира Зеленського не допустити в український ефір серіал "Свати", продюсером якого він був.

Пилип Іллєнко. Фото: Фейсбук.

4 липня голова Держкіно Пилип Іллєнко опублікував у YouTube звернення до президента України Володимира Зеленського, закликавши того виступати в інтересах держави й не допустити повернення серіалу "Свати" в український прокат, повідомляють Патріоти України.

"Я глибоко переконаний, що питання "Сватів" виходить за межі юридичного аспекту, воно лежить у площині моральній і політичній. І тому я звертаюся до президента України: ви вже не є продюсером серіалу "Свати", його виробником, сьогодні ви президент України. І я вважаю, що саме ви маєте ухвалити рішення щодо подальшої долі цього серіалу і показати, що для вас є пріоритетом – повернення цього продукту в ефір чи очищення інформаційного простору України від українофобів, які нехтують національним суверенітетом і територіальною цілісністю нашої держави", – підкреслив він.

Іллєнко закликав президента не повторювати помилок свого попередника. "Серіал "Свати" – це ваша "липецька фабрика". І хай вас не вводить в оману високий рейтинг, адже і цукерки Roshen із задоволенням поїдала вся Україна", – заявив голова Держкіно.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...