"Серйозні переговори щодо серйозної проблематики": Після ракетної атаки по Україні з території Білорусі Лукашенко приїхав до Путіна на переговори

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після ракетних ударів по Україні з території РБ прибув у Костянтинівський Палац, що у Санкт-Петербурзі, заради зустрічі з очільником Кремля Володимиром Путіним. У РосЗМІ пишуть про те, що лідери держав обговорюють продовольчі питання. Інформація про це масово з‘являється у прокремлівських медіа, передають Патріоти України.

Відомо, що зустріч лише частково була відкрита для преси. Напередодні Лукашенко заявляв, що це мають бути "серйозні переговори щодо серйозної проблематики". Більш детально він не уточнював. У Кремлі ж розповідали, що планують вирішити питання подальшого стратегічного партнерства.

На відкритій для журналістів зустрічі очільники країн обговорили подальшу інтеграцію, постачання продовольства та добрив, а також зміцнення стосунків між державами. Окрім того, були підняті питання війни в Україні та безпекової ситуації у світі. Так очільник РБ заявив, що ізоляція Литвою Калінінграду нібито може розцінюватися "фактично, як оголошення війни". Путін же у свою чергу повідомив, що найближчими місяцями РФ передасть Мінську "Іскандери".

Очільник Кремля помітно нервував на зустрічі. Він постійно стискав руки та розміщував ноги у неприродних позах. Така поведінка Путіна все частіше викликає обговорення в мережі.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...