Серйозний довгостроковий контракт: США замовили українські вантажівки

Сполучені Штати Америки мають намір закуповувати вантажівки "КрАЗ" вироблені на автомобільному заводі в українському Кременчуці. Про це повідомляє портал ArmyRecognition, інформують Патріоти України.

Зазначається, що компанія "АвтоКрАЗ" отримала контракт на поставку в США вантажівок і комплектуючих до них. В замовлення входять вантажівки для перевезення особового складу, бортові вантажівки, автоцистерни для води і палива і таке інше. Незважаючи на те, що на даний момент ніяких деталей про порядок закупівлі немає, цей контракт свідчить про підтримку України з боку США в умовах протистояння російській агресії, яка триває з 2014 року. Адже крім військових втрат наша держава несе і економічні через втрату кооперації і ринків збуту продукції: до 2014 року підприємства України, орієнтовані на ВПК, були тісно пов'язані з Росією. Не був винятком і "КрАЗ".

У той же час зазначається, що ці автомобілі не стільки будуть використовуватися американською армією, скільки будуть надаватися союзникам. Наприклад, для миротворчих операцій ООН, де традиційно використовуються вантажні автомобілі виробництва компанії "АвтоКрАЗ".

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...