"Сермяжная правда скреп": МЗС Росії виступило на підтримку пакту Молотова-Ріббентропа

У МЗС РФ стверджують, що завдяки угоді війну було відтерміновано на два роки.

Радянський Союз вимушено підписав 1939 року договір про ненапад із гітлерівською Німеччиною. Про це міністерство закордонних справ РФ заявило 22 вересня на своїй сторінці "ВКонтакте", передають Патріоти України.

"СРСР ніколи не був союзником гітлерівської Німеччини. Підписання 23 серпня 1939 року договору про ненапад із Німеччиною було вимушеним кроком, який дав можливість Радянському Союзу відтягнути початок війни майже на два роки, зміцнити обороноздатність країни для боротьби з агресором. Завдяки радянсько-німецькому договору про ненапад війна почалася на стратегічно вигідніших для СРСР рубежах, і населення цих територій зазнало нацистського терору на два роки пізніше. У такий спосіб було врятовано сотні тисяч життів", – ідеться в повідомленні російських дипломатів.

Договір про ненапад, відомий як пакт Молотова – Ріббентропа за прізвищами міністрів закордонних справ СРСР та Німеччини, які поставили підписи під документом. У таємному додатку до угоди сторони домовилися про розподіл сфер впливу у Східній Європі. За тиждень після укладення пакту Німеччина напала на Польщу, що стало початком Другої світової війни.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...