"Серце - не камінь": ​Зеленський у Варшаві відреагував на звинувачення у своїй зневазі до заробітчан у Польщі​

Як повідомляли Патріоти України, представники українських організацій за кордоном закликали президента Зеленського провести у Варшаві зустріч з українською громадою і дорікнули голові держави, що плануючи свою поїздку у сусідню країну, не знайшов часу поспілкуватись з представниками 1,27 млн земляків.

У коментарі виданню BBC Володимир Зеленський запевнив, що у нього просто не вистачило часу на зустріч, оскільки в першу чергу приїхав на захід з нагоди 80-річниці початку Другої світової війни.

“Тому, на жаль, не всі зустрічі, зокрема з українською громадою, було можливо запланувати та узгодити з польською стороною”, – пояснив президент.

Український гарант додав, що глибоко шанує українців, які проживають за кордоном, адже “їх внесок в розвиток і становлення української держави та зміцнення національної економіки неможливо переоцінити”.

Він підкреслив, що українська діаспора завжди підтримувала територіальну цілісність і суверенітет України.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...