Серце чоловіка не витримало втрати: На Волині батько, зустрівши тіло сина-захисника, помер наступного дня

У Маневичах Волинської області 6 липня зустріли тіло загиблого захисника Ростислава Прокопчука. Наступного дня стало відомо про смерть батька сина-Героя Костянтина Олєнченка. Як повідомив голова громади Олександр Гаврилюк, серце чоловіка не витримало втрати. Про це очільник Маневицької громади написав у мережі, передають Патріоти України.

"Рясно встелені квітами вулиці, маневичани у скорботі на колінах зустріли Захисника Ростислава Прокопчука. А на ранок страшна звістка - не витримало серце батька Олєнченка Костянтина Миколайовича. Висловлюю щирі співчуття Валентині Чеславівні, яка втратила і сина, і чоловіка. Вічна їм пам'ять", - написав посадовець. Прощання відбудеться о 12:00 біля хати, відспівування у храмі Святих Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії о 13:00.

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...