"Серце розривається": Директор Кримського зоопарку, який "скримздив" єнота в Херсоні, обіцяє його повернути

Директор парку левів "Тайган" та зоопарку "Казка" у Криму Олег Зубков заявляє, що він "евакуював" тварин, бо переживав за їхню подальшу долю в окупованому Херсоні, передають Патріоти України.

За словами Зубкова, йому зателефонували з Херсона і попросили забрати тварин до Криму із зоопарку в Херсоні. "Я не знав, що в Херсоні є взагалі якийсь зоокуток чи зоопарк… Знав про Миколаївський зоопарк, часто бував там, і повз Херсон проїжджав. Але, виявляється, там є зоокуточок. Дві вовчиці, ослиця Даша, а також у торговому центрі був зоокуток, згорів… Ми негайно зібралися. Мене випустили під підписку. Ми завантажили тварин, заспокоїли, що це тимчасова евакуація. Жалкую про загибель тварин, серце розривається. Зараз вони у хороших умовах, у "Тайгані", – розповів Зубков.

Він наголосив, що тварини, яких вивезли з Херсона, перебувають на тимчасовому утриманні. "Я поверну їх одразу, як тільки влада Херсона дасть команду, що може їх прийняти. Ще три павичі, ще два фазани, цесарки, дві вовчиці, лама та ослиця Даша", – перерахував Зубков. Директор зоопарку додав, що тварин повернуть до Херсона "в повному складі".

Поліція евакуювала вже понад 300 людей: Голова МВС Клименко розповів про атаки і оборону на Харківщині

субота, 11 травень 2024, 16:29

На Харківщині українські прикордонники разом з іншими воїнами відбили низку російських атак та ведуть оборонні бої. Військовослужбовці ДПСУ та Нацгвардії утримують позиції та дають відсіч загарбникам. Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив...

"Для світу небезпечні заводи зброї та засоби контрацепції": Папа Франциск закликав молодь народжувати більше

субота, 11 травень 2024, 15:42

Папа Римський Франциск закликав молодих людей народжувати більше дітей, щоб запобігти поступовому старінню населення. Він заявив, що у світовому голоді винне не перенаселення, а споживацтво. Про це пишуть Reuters та Vatican News, передають Патріоти Укр...