Сестрі загиблого сказали, що такого цвинтаря не існує: У Росії виявили нове захоронення найманців ПВК "Вагнера" (відео)

У Росії, неподалік Іркутська виявлено захоронення найманців ПВК "Вагнера". Про це йдеться у публікації видання "Люди Байкалу", передають Патріоти України.

Найманців поховали на Олександрівському цвинтарі за 11 кілометрів від Іркутська на так званій "Алеї героїв". "13 могил біля центрального входу, 53 могили найманців ПВК "Вагнера" - віддалік.

"Про смерть деяких із похованих там родичі дізналися від журналістів. Сестри одного загиблого у "Вагнері" заявили, що такого цвинтаря не існує", - йдеться у джерелі.

Також на Олександрівському цвинтарі поховані мобілізовані з 1439 полку, які раніше записували звернення до очільника Кремля Володимира Путіна, де скаржилися, що їх ведуть "на забій".

"Можна припустити": Експерт пояснив, як Іран допоможе Путіну звільняти Курщину

п’ятниця, 20 вересень 2024, 23:25

Росіяни можуть використовувати іранські балістичні ракети малої дальності «Фатх-360», щоб зупинити просування ЗСУ в Курській області. Тобто, вони битимуть по своїй же території. Про це заявив директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Expres...

Шанс вдосконалити ППО і для України: Франція модифікує ЗРК SAMP-T для збиття гіперзвукових та аеробалістичних ракет

п’ятниця, 20 вересень 2024, 22:55

Франція почне виробництво новітніх зенітних ракетних комплексів SAMP-T NG, які зможуть збивати навіть гіперзвукові та аеробалістичні ракети. Про це 18 вересня пише французький портал Opex360, передають Патріоти України. . За інформацією порталу, випу...