Севастополь повернемо, а до того зробимо щось більше: Як на Одещині триває будівництво військової бази морської піхоти за всіма стандартами НАТО (фотофакти)

Україна не залишиться без бойового флоту, всупереч мріям та підступним діям недонадімперії

На Одещині для українських морських піхотинців будують військову базу за стандартами НАТО. Зокрема, зводяться об’єкти інфраструктури у військовому містечку Дачне-2, зазначають Патріоти України.

“Зараз у містечку вже повністю готові одна казарма на 280 військовослужбовців строкової служби, гуртожиток на 120 місць для офіцерського складу, медичний пункт, а також завершено реконструкцію котельні з новим газовим обладнанням, підведено зовнішні інженерні мережі та проведено ремонт артезіанської свердловини”, ‒ відзначив заступник начальника — головний інженер Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління полковник Юрій Підгаєцький.

Будівельні підприємства-підрядники продовжують роботи зі зведення будівлі казарми на 280 чоловік, будівництво двох казарм покращеного типу для військовослужбовців-контрактників та їдальні на 500 місць, яка буде обладнана відповідно до вимог нової системи харчування. Продовжується робота щодо зведення сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу. Проектом передбачено будівництво власного відкритого футбольного міні-стадіону зі штучним покриттям та системою освітлення, баскетбольного й волейбольного майданчиків та бігові доріжки.

“У поточному році на будівництво та відновлення фондів військового містечка виділено фінансовий ресурс у розмірі понад 75 млн. гривень. Тому триватиме робота з будівництва казарм для особового складу, реконструкція окремих будівель під навчальні класи, проводитиметься капітальний ремонт штабу”, — забезпечення благоустрою території та роботи на інших об’єктах тощо, підкреслив полковник Юрій Підгаєцький.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...