Шабаш проросійських сил: В Одесі напали на проукраїнських активістів (відео)

2 травня в Одесі в ході заходів до річниці трагічних подій в Будинку профспілок, де загинули проросійські антимайданівці в ході влаштованих заворушень задля держперевороту, їх послідовники намагалися вижити з міста патріотично налаштованих громадян

До вечора, 2 травня в Одесі під час акцій до п'ятиріччя масових заворушень на Куликовому полі, почалися конфлікти між патріотично налаштованими активістами і їх противниками, зазначають Патріоти України.

До місця подій прибули кілька представників проукраїнських об'єднань, і це стало подразником для людей, які проводили жалобні заходи. Так, червоні кулі, що знаходились в руках у одного з патріотично налаштованих активістів почала агресивно проколювати літня жінка, пояснивши це тим, що червоний - "це колір свята, а радіти нема чому".

Також присутні почали ображати представника "Вуличного фронту" Дем'яна Ганула, оскільки у того був на плечах український прапор.

Патріоти і їх противники спочатку вступили в словесну перепалку, вигукуючи по черзі "Слава Україні!" з одного боку та "Бандерівські біси, геть з Одеси" і "Одеса - російське місто!" - з іншого.

Група проросійських осіб зажадала у правоохоронців, щоб ті видалили активістів-патріотів з площі, а потім і спробувала опонентів атакувати.

Поліція діалогу почала працювати на місці перестрілки, намагаючись врегулювати ситуацію.


Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...