"Шаг назад на встречу с Путиным": Ток-шоу "Свобода слова" Савіка Шустера від 1 листопада (онлайн-трансляція)

Новий випуск присвячений найгострішій темі в Україні - майбутній зустрічі президента Зеленського з агресором Путіним. Експерти і політики спробують розібратися, чи приведуть ці переговори до встановлення миру.

Згідно з анонсом, ТОП-темою випуску стане розведення військ у Золотого і Петровського. Переселенці, бійці, політики і волонтери спробують дати відповідь, чи зможе воно привести до миру на Донбасі. Говоритимуть і про майбутню зустріч президентів України і РФ в нормандському форматі, передають Патріоти України.

"Як живуть і що думають жителі "сірої зони"? Покажемо в прямому ефірі", - обіцяють в "Свободі слова". Участь у випуску візьмуть лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, головний редактор "Цензор.Нет" громадський діяч Юрій Бутусов, екс-глава ООС, а нині заступник начальника Генштабу ЗСУ Сергій Наєв, депутат проросійської ОТЗЖ Нестор Шуфрич , колишній заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука, лідер "Нацкорпуса" Андрій Білецький, депутати СН і "Батьківщини" Ірина Верещук та Іван Крулько, боєць батальйону "Айдар" з позивним "Батя" Валентин Лихоліт і інші.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...