"Шахеди" збили на підльоті до столиці: На Київщині уламки дронів пошкодили приватне домоволодіння та спричинили пожежу (фотофакти)

Стали відомі наслідки нічної атаки дронів-камікадзе на Київ, по котрим відпрацювала ППО. Уламки шахідів були виявлені в одному із населених пунктів області. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов.

"Внаслідок падіння було пошкоджено вікна та господарські споруди приватного домоволодіння, виникло загоряння травʼяного настилу.

Потерпілі відсутній. На місці працюють екстрені служби та поліція. Дякуємо силам ППО за ефективну ліквідацію ворожих цілей", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє КМВА, вночі у Києві та області була оголошена повітряна тривога через атаку ударних дронів. ППО знищила усі безпілотники, які летіли на столицю.

"Ворог вдруге цього місяця атакував Київ з повітря. Попередньо, як і на початку липня, противник застосував баражуючі боєприпаси "Shahed". Іранські дрони були запущені з південного напрямку, ймовірно, з Краснодарського краю РФ", - йдеться в повідомленні КМВА.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...