Шаленіє не лише Путін: Кім Чен Ин заявив про готовність вступити у військовий конфлікт з США

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин стверджує, що нібито "повністю підготовлений" до будь-якого військового конфлікту з США. Про це повідомляє Bloomberg. До того ж, у Кореї планують сьоме ядерне випробування, передають Патріоти України.

Кім Чен Ин пригрозив Південній Кореї "знищенням уряду", якщо країна зробить які-небудь "небезпечні спроби". "Південнокорейський режим і його військові головорізи розробляють тактику, щоб протистояти нам у військовому відношенні. Така небезпечна спроба буде негайно покарана нашою могутньою силою, а режим Юнга і його армія будуть знищені", - сказав Кім Чен Ин.

Президент Південної Кореї заявив, що готовий відповісти на провокації з боку Пхеньяна. Він закликав Кім Чен Ина повернутися до переговорів з ядерного роззброєння.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...