"Шанс є": Андрухович розповів, як Україна може довести Росію до повної катастрофи

Український письменник Юрій Андрухович вважає, що в України є шанс "дотиснути" Росію, поки вона не почне розсипатися від виснаження. Про це він сказав в інтерв'ю, передають Патріоти України.

"Москва буде змінюватися. Я не хочу сказати, що вони хороші і я очікую від них добра. Але усе підвладне змінам. Якщо ми дійсно будемо цю свою "національну ідею" втілювати послідовно, то таки доведемо нашого сусіда до певного виснаження. І він почне розсипатися. І питання, яким він із цього вийде.

Питання в тому, чи збережеться Росія взагалі у якійсь більш-менш притомній формі. Тоді з нею можна буде починати діалог на нових засадах. Якщо вона розвалиться у форматі глобальної жахливої катастрофи, тоді всі проблеми відпадуть, бо це кінець людства може настати. Тоді буде не до України, не до Америки і не до Росії", - вважає письменник.

Джерело: Апостроф

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...