Шансів встигнути було обмаль: Мін'юст таки зареєстрував партію Святослава Вакарчука "Голос"

Зазвичай процедура займає кілька місяців

Міністерство юстиції України зареєструвало партію "Голос", з якою український виконавець Святослав Вакарчук збирається йти на парламентські вибори. Про це повідомляє прес-служба партії, зазначають Патріоти України. Як повідомляється, дана партія була створена на основі політичної партії, яку зареєстрували в 2015 році, щоб йти на місцеві вибори.

"Ми розуміли, що часу у нас буде трохи і ми можемо не встигнути самостійно зареєструвати свою партію. Тому наші партнери з малого і середнього бізнесу дозволили нам використовувати свою партію, яку вони зареєстрували в 2015 році, щоб йти на місцеві вибори. Ми перереєстрували її в партію "Голос" і йдемо на вибори", - повідомила керівник штабу партії Юлія Клименко.

Сьогодні, 21 травня, президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив дострокові вибори у Верховну Раду України на 21 липня 2019 року.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...