"Шансов все больше": Прилєпін прогнозує переворот у Росії

Письменник-терорист заявив, що в РФ немає зараз політичних сил, які представляють більшість населення.

За словами Захара Прилєпіна, ознаки перевороту він побачив в тому, як громадськість відреагувала на арешт актора Павла Устинова. Він був засуджений на 3,5 роки в'язниці за те, що нібито вивихнув плече омонівцю під час протесту в Москві. Примітно, що він навіть не брав участь ні в яких акціях, зазначають Патріоти України.

Прилєпін заявив, що немає політичних сил, які представляють більшість. Однак є клуби мільйонерів за інтересами, які видають себе за політиків, що нібито переживають за народ. У свою чергу, зараз меншість подумує про переворот у владі. У так званій меншості опинилися кремлівські гравці, силовики спецслужб, радикальна ліберальна інтелігенція та молодь. На думку терориста Прилєпіна, переворот буде здійснений саме в їх інтересах.

«В совокупности все названные не составляют и 10−15% населения, но переворот будет осуществлен именно в их интересах. Шансов для этого все больше. Публичных людей, которые в состоянии на хоровое „Доколе?!“ — сказать: „Идите вы на *** со своим б***** Майданом“, — все меньше», - написав Прилєпін в соцмережі.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...