Шансу на "відступ" не буде: США змусять Зеленського зробити важливий крок, астролог напророчив серйозні зміни в Україні

Відомий астролог Влад Росс пророкує, що при збігу певних обставин, США вже цієї осені можуть змусити президента України Володимира Зеленського провести дострокові парламентські вибори. Про це він розповів журналісту Апостроф TV Юрію Кулиничу в авторській програмі "Розклад Кулініча", передають Патріоти України.

Журналіст нагадав, що раніше Влад Росс говорив, що з січня по квітень у Зеленського будуть думки про те, залишитися або піти. За його тодішнім прогнозами, якщо президент не погодить зміну свого оточення чи Кабінету Міністрів, то цілком можливо, що восени ми вийдемо хоча б на перевибори до Верховної Ради. Однак поки нічого з цього не видно.

"Подивимося. В будь-якому випадку, в кінцевому підсумку все-таки буде зміна уряду, буде тиск Байдена, який не прощає образ. Він Скорпіон за знаком зодіаку, і він буде тяжіти над Зеленським. Я передбачав, що у Зеленського найскладнішими будуть ці місяці по квітень включно. Зараз Путін на нього лізе з війною, з іншого боку його довбає Байден, МВФ не дає грошей взагалі ", - описав ситуацію астролог.

Журналіст зазначив, що в Мінфіні кажуть, що співпраця з МВФ скоро відновиться. "Наші заробітчани все надішлють, власне кажучи. Вони надсилають з-за кордону більше грошей, ніж прокачується по трубі газ з Росії. Тому ми, звичайно, не помремо. Але найскладніша ситуація зараз - не помилитися, зробити правильний вибір", - наголосив Росс.

Він додав, що інакше Зеленський може перетворитися на англійську королеву, яка нічого не буде вирішувати, ким свого часу став Віктор Ющенко. "Дійсно - аж до того, що можуть статися якісь інсинуації, і його змусять, в тому числі американці, провести дострокові вибори восени", - говорить астролог, додавши, що адміністрація у Вашингтоні має на президента України "серйозний і досить таки сильний вплив ".

Джерело: Апостроф

"В Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...

Підписав довіреність на іноземну громадянку: У СБУ заявили, що заступник голови Полтавської облради під виглядом відрядження літав купувати в Португалії нерухомість

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:53

Заступника голови Полтавської облради повідомили про підозру у зв'язку з виїздом за кордон України під час воєнного стану. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України. За даними місцевого видання "Полтавщина", ідеться про Олега Б...