Шанси вижити наближаються до нуля: Генштаб показав вміст аптечки фельдшера "другої армії світу" (фото)

У Генеральному штабі Збройних сил України розкрили один із секретів високої смертності серед поранених російських окупантів. Він полягає у неможливості для пораненого росіянина отримати належну першу медичну допомогу на передовій, передають Патріоти України.

Командуванняокупаційної армії споряджає фельдшерів-санітарів на фронт джгутами Есмарха та радянськими бинтами, все це перебуває у такому стані, що про жодну стерильність говорити не доводиться. Як виглядає аптечка середньостатистичного російського бойового медика, у ГШ ЗСУ показали на світлинах.

"Чому в поранених окупантів мало шансів вижити? Ось так виглядає "аптечка" фельдшера-санітара збройних сил російської федерації на передових позиціях", – лаконічно прокоментували вміст "аптечки" у ГенштабіЗважаючи на якість і стан вмісту "аптечки", пораненому загарбнику практично гарантована смерть від крововтрати чи сепсису.

Українці активно коментують феєричні фото. "Працюють на зменшення виплат", "Їм ще радять жіночими тампонами закривати кульові поранення", "То, напевно, аптечка ще з часів "дєди ваівалі" – от і заповіли, які вояки, така й аптечка! Раді зустріти ваш попіл на родючій українській землі!", "Таким набором пораненому не те що допомогти, можна тільки добити", – пишуть люди.

Водночас українці сходяться на тому, що жадібним російським командирам та відповідальним за тилове забезпечення офіцерам варто лише подякувати за те, що подібні "аптечки" лише полегшують роботу українським воїнам. Окрім того, українці нагадали, як "користуються" загарбники сучасними кровоспинними турнікетами, якщо вони їх таки отримали.

Небо стане захищенішим: Остін сказав, скільки літаків F-16 отримає Україна у 2024 році

субота, 27 квітень 2024, 9:44

Протягом 2024 року Україна отримає більше ескадрильї американських винищувачів F-16. Вони прибуватимуть разом із пілотами та обслуговуючим персоналом, передають Патріоти України. . Про це заявив голова Пентагону Ллойд Остін на засіданні 21-го засіданн...

Не хотіли захищати рідну Україну - стали м'ясом для держави-агресора: Стало відомо, скільки шахтарів, що залишились в окупації росіяни забрали на війну

субота, 27 квітень 2024, 9:32

Щоб простимулювати гірників іти вбивати вільних українців, окупанти закрили майже всі шахти Донбасу, залишивши сім''ї аполітичних кротів без засобів існування. Російські загарбники мобілізували на тимчасово окупованій частині сходу України майже 60 про...