"Шарахнути в ніч із 31 грудня на 1 січня, коли всі напідпитку": Жириновський закликав Путіна "налякати" Україну і ЄС

Українофоб та депутат Держдуми Росії Володимир Жириновський в ефірі Першого каналу закликав у новорічну ніч завдати бомбових ударів по території України та країн Заходу. Про це повідомляє «Газета.ру», передають Патріоти України.

Жириновський заявив, що слід почати бомбардувати Україну та Захід у ніч із 31 грудня на 1 січня. «Треба просто шарахнути в ніч із 31 грудня на 1 січня. Години о четвертій ранку, о п'ятій ранку. Вже всі напідпитку», – заявив він.

Політик додав, що не обов'язково бомбардувати всіх, але зробити це потрібно вибірково. «Покарати їх треба когось, налякати їх треба когось», – додав Жириновський, наголосивши, що якби обіймав посаду президента Росії, то віддав би наказ про такий удар.

До слова, раніше Жириновський закликав Путіна відновити заслання до Сибіру . Він вважає, що люди в засланні будуть «працювати на благо батьківщини». Путін прокоментував слова Жириновського, сказавши, що трудові ресурси шляхом заслань – «це не наш метод»« і «надмірна жорсткість». Як пояснив він, на практиці ідея лідера ЛДПР «працювати не буде».

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...