Шарія доб'ють санкції США, після чого в Вашингтоні займуться Назаровим з каналу "Наш" та іншими, - політолог Смолій

Політолог Андрій Смолій пише у себе в Facebook про те, що колабораціоністові і сепаратистові Анатолію Шарію оголошено підозру СБУ в державній зраді, передають Патріоти України.

"Нарешті те, чого всі так давно чекали - відбулося. Скільки звернень і вимог - тепер бачимо дії", - написав Смолій. Політолог зазначає, що далі потрібно чекати санкції з боку США по Шарію, включаючи блокування його Ютюб-каналу, який є елементом кремлівської пропаганди. Зокрема, вчора ряд громадських організацій заявили про те, що будуть домагатися розширення санкцій США проти прокремлівського блогера Шарія, одіозного ведучого каналу «Наш» Макса Назарова, олігархів Ігоря Коломойського, Андрія Портнова, Оксани Марченко і Тараса Козака. Всі ці особи причетні до поширення фейків і дезінформації, в тому числі і по виборах в США по так званим «плівкам Деркача».

Політолог підкреслює, що ці люди стали частиною російської пропагандистської системи проти України і Сполучених Штатів Америки. Швидше за все, це питання також розглядають і в Службі безпеки України. Залишається сподіватися, що наші американські партнери відреагують і внесуть цих осіб до санкційних списків.

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...