"Шарманщик" з'їхав з глузду?: Басков пригрозив генпрокурору Венедіктовій трибуналом за "підтримку біологічної зброї"

7 березня російський співак Микола Басков опублікував допис на своїй сторінці в Instagram з погрозами Генеральному прокурору України Ірині Венедіктовій, передають Патріоти України.

Російський виконавець "шарманки" погрожує Венедіктовій трибуналом, оскільки в Україні, на його думку, начебто "тестують біологічну зброю на людях". Зазначимо, як повідомляє МЗС України, Російська Федерація продовжує розповсюджувати дезінформацію про зброю масового знищення в Україні.

У МЗС звернули увагу, що Міністерство охорони здоров'я України спростувало поширену російськими пропагандистськими ЗМІ інформацію про нібито "екстрене зачищення слідів військово-біологічної програми, яка фінансується за кошти Міноборони США" та "знищення особливо небезпечних патогенів". МОЗ України також відзначило, що на території нашої держави немає американських лабораторій.


"Одна хвилина на їжу, 3 ложки на 10 осіб": Український прикордонник розповів, які знущання пережив у російському полоні (відео)

неділя, 19 травень 2024, 7:50

32-річний прикордонник Віталій Супрун повернувся додому з полону росіян, в який він потрапив під час героїчної оборони Маріуполя. Його історію розповідає Мукачівська міськрада. Військовому довелося пережити 21 місяць нелюдських умов, які важко навіть з...

Росіяни захопили село Роботине, наріжну точку протистояння на Запоріжжі - Bild

неділя, 19 травень 2024, 7:38

Українська сторона прокоментувала заяву німецького аналітика Ріпке. Повномасштабна війна в Україні триває, і російські окупанти захопили село Роботине (Запорізька область). . Погану новину з фронту напередодні, 18 травня, повідомив аналітик Bild Юліан...