"Щаслива, що місцем зустрічі стала моя країна": Зеленська зачарувала елегантним образом на Київському саміті перших леді (фото)

У понеділок, 23 серпня, напередодні Дня Незалежності, в столиці України розпочав роботу Київський саміт перших леді та джентльменів, передають Патріоти України.

«У перших леді та джентльменів немає політичної влади, але вони можуть привертати увагу до актуальних гуманітарних питань на вищому рівні», — заявляла напередодні його відкриття перша леді України Олена Зеленська, яка стала ідейним натхненником заходу.

У Instagram дружина президента України виклала фотографії з саміту, розповівши, що до дискусії приєдналися спеціальні гості — філософ, автор бестселерів «Чорний лебідь» і «Антикрихкість» Насим Ніколас Талеб, а також колишня Держсекретарка США Хілларі Клінтон.
Для участі у заході Олена Зеленська вибрала білий брючний костюм, отримавши масу компліментів від фоловерів, які зазначили, що вона дуже елегантно виглядає.
До речі, напередодні саміту, розповідаючи про його цілі та завдання, Олена Зеленська для спілкування також вибрала біле вбрання.
«Я дуже щаслива, що саме моя країна на 30-річчя своєї незалежності стала місцем зустрічі перших леді та джентльменів. Ми стаємо міцнішими і більш помітними у світі. Не в останню чергу саме завдяки „м'якій силі“, нові можливості для якої, я впевнена, формуватимуться сьогодні на наших очах у Софії Київській», — написала Олена Зеленська.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...