"Щасливу дитину вкрали в Австралії": Пропагандисти "ДНР" зганьбилися з "рекламою" своєї "республіки" (фото)

У світі сучасних технологій займатися плагіатом стає усе важче.

Бойовики на Донбасі зганьбилися з "рекламою" своєї так званої республіки "ДНР". Про це повідомляє офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" у своєму Twitter.

Російські окупанти встановили свою "рекламу" на бігборді. Там вони написали, що "ДНР" вже 5 років. Крім того, бойовики розмістили фото маленького хлопчика і підписали, що він народився у так званій республіці.

Примітно, що фотографію окупанти взяли не свою, а дитина сфотографована в Австралії для реклами готелю Mornington hotel.

"У Дірляндіі показово продовжують годувати населення. Але вони звикли до цього. Наочний приклад з хлопчиком на банерах", – написав офіцер. Користувачі мережі прокоментували чергову ганьбу бойовиків.



"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...