Щасливий день "лисої гадалки" і сусіда - Гордона: Балашова відправили у СІЗО

Балашова відправили до СІЗО. Альтернативою перебуванню за ґратами визначили заставу розміром 9,64 млн грн. Адвокат Балашова Ігор Черезов заявив, що його клієнт не буде витрачатися на заставу. Про це передає elegram-канал "Политика Страны", зазначають Патріоти України.

"Суму застави він вносити не буде ізпринципових міркувань. Тому ДФС подала на зміну запобіжного заходу в вигляді арешту, незважаючи на необґрунтованість підозри. Суд вирішив змінити йому запобіжний захід на утримання під вартою", – пояснив адвокат.

Балашова відправили до СІЗО під дев"ятимільйонну заставу

Балашов відмовився платити заставу розміром 9,64 млн грн

Нагадаємо, що Балашова підозрюють в умисному руйнуванні або пошкодженні об'єктів культурної спадщини. Йдеться про зведення багатоповерхового будинку в буферній зоні Софії Київської та Києво-Печерської Лаври, яка перебуває під охороною ЮНЕСКО.

19 липня йому оголосили підозру. Зараз справу Балашова готують для передачі до суду.

Додамо, раніше у мережі показали відео, як Балашов втікав від слідчих, які намагалися вручити йому підозру. Погоня за ним тривала близько трьох хвилин, після чого він сів у своє авто і поїхав.


Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...