Ще ближче до кордону: Українські війська ведуть бої за визволення двох сіл на півночі Харківської області

Українська армія здійснюює контрнаступ на окремих ділянках фронту. Зокрема, ЗСУ ведуть бої за звільнення від російських окупантів селищ Цупівка та Великі Проходи у Дергачівському районі Харківської області. Про це повідомив дергачівський міський голова В'ячеслав Задоренко, передають Патріоти України.

Він зазначив, що ворожі війська поки що контролюють Козачолопанський і Проходівський старостинські округи, а також більшу частину Токарівського старостату. Він також проінформував, що протягом минулої доби, 3 червня, окупанти продовжили обстрілювати з артилерії населені пункти Дергачі, Безруки, Слатине, Руську Лозову, Питомник, а також здійснювали обстріли Прудянки, Дементіївки, Цупівки з мінометів, танків і повітряної техніки.

Зі свого боку працівники Дергачівської міської ради, соціальних служб та волонтери видавали продовольчу і гігієнічну допомогу в різних районах міста Дергачі, а комунальні служби спільно з членами Корпусу громадської безпеки працювали над благоустроєм міста: продовжили розчищення завалів, відремонтували дахи чотирьох пошкоджених будинків у людей похилого віку, закрили плівкою контури 14-х вікон в оселях мешканців.

Окрім того, енергетики Дергачівського РЕМу відновили 21 пошкоджену електролінію та підключили світло 22 абонентам, а робітники Харківгазу за добу відновили газопостачання 6 домоволодінням.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...