Ще була у стосунках із іншим: Ясько уперше зізналася, як Саакашвілі освідчився їй у коханні

Нардеп від "Слуги народу" Єлізавета Ясько уперше розповіла інтимні подробиці стосунків з екс-главою Грузії Міхеїлом Саакашвілі. Про це йшлося в інтерв’ю головній редакторці видання "Гордон" Олесі Бацман, передають Патріоти України.

За словами парламентарки, політик був дуже емоційним. "Це було дуже емоційно. Це було так, що я зрозуміла, що дороги назад немає. Ми дуже швидко зрозуміли, що доля щось зробила з нами…", – згадує Ясько.

При цьому стосунки з Саакашвілі почалися не одразу, зауважує депутатка. "Ми дуже довго спілкувалися. На той момент я ще перебувала в інших стосунках. У нас все було завжди чесно і з повагою один до одного між мною і Мішею. На все мав бути час", – додала вона.

На уточнення Бацман, чи означає це, що Саакашвілі "відбив" Ясько у її попереднього хлопця, парламентарка відповіла: "Просто мої попередні стосунки закінчилися. І вже після цього я зробила крок, щоби бути чесною щодо себе, щоби ми вже були разом".

Раніше офіційна дружина Саакашвілі Сандра Руловс зізналася, що була вражена спільним роликом Ясько та Саакашвілі.

Роман Міхеїла Саакашвілі та Єлизавети Ясько - що відомо

Увечері, 1 жовтня, з’явилось відео, як голова Виконавчого комітету реформ в Україні й колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі та народний депутат від фракції "Слуга народу" Єлизавета Ясько заявили, що закохані один в одного. Ясько заявила, що це відео було записано до від‘їзду Саакашвілі до Грузії.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...