"Ще й до Європи дійде справа": Росіяни розмріялися про перемогу у війні з Україною (відео)

Громадяни Росії, яким роками промивали мозок кремлівською пропагандою, розмріялися про перемогу своєї армії у війні проти України. Більше того, агресивно налаштовані росіяни заявляють, що РФ йтиме далі з війною проти Європи, передають Патріоти України.

Свою позицію прихильники війни аргументують тим, що правда і справедливість нібито за Росією. Про це йдеться в соцопитуванні, яке проводило в Москві "Радіо Свобода".

Москвичам поставили одне питання: "Хто виграє у військовому протистоянні Росії та України?". У результаті більшість опитаних відповідали, що впевнені у перемозі окупаційної армії РФ, а також повторювали пропагандистські наративи, яких наслухалися по телевізору.

Також деякі опитані заявили, що країна-терорист не має наміру зупинятися і піде з війною у Європу. "Росія. Вони і виграє без питань. А потім ще й до Європи дійде справа", – сказав агресивно налаштований росіянин.

Інші опитані розповідали про вигадані російською пропагандою "життєві цінності", так званий патріотизм і "найкращого президента", під яким москвичі мають на увазі диктатора Володимира Путіна.

"У будь-якому випадку сила на боці Росії. Я, взагалі, патріот Росії. У будь-якому випадку все ґрунтується на певних життєвих цінностях, які прищеплювалися нам роками ще в Радянському Союзі", – заявила росіянка.

Варто зазначити, що лічені одиниці виступають проти війни та, незважаючи на пропаганду, розуміють, що Росія вбиває мирних громадян в Україні.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...