Ще й мав медаль "за відвагу": У Росії екснайманець ПВК "Вагнер" до смерті забив свою вагітну дівчину через поламану колонку


У місті Омськ (РФ) ексзек, який повернувся на волю, повоювавши проти України, до смерті забив свою вагітну дівчину за те, що вона зламала акустичну колонку. 36-річний Сергій Козлов у колонії підписав контракт із приватною військовою компанією "Вагнер", на злочинній війні отримав медаль "За відвагу", а до Росії повернувся влітку 2023 року, передають Патріоти України.

ЗМІ країни-агресора пишуть, що свій термін – за побиття мешканки Омська та її дочки сокирою – Козлов отримав у 2021-у. Він мав відсидіти шість років за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, але погодився піти на "СВО" у складі "вагнерівців".

Повернувшись до Росії, злочинець лише кілька місяців пробув на волі. Уже в жовтні 2023-го він став фігурантом нової кримінальної справи.

21 жовтня Козлов відпочивав зі своєю дівчиною на пізньому терміні вагітності та її батьком у заміському будинку. Конфлікт виник через те, що вагітна нібито зламала колонку.

Матір своєї ненародженої дитини він бив по голові колонкою, поки пристрій не розлетівся на частини. Потім штовхав ногами і стрибав у неї на животі, кричав, що та недостойна носити його дитя. Далі – наступив на шию.

На тілі жертви зафіксували 138 пошкоджень, їхній опис зайняв декілька сторінок кримінальної справи.

РосЗМІ зазначили, що частина очевидців намагалася зупинити неадеквата, іншим стало погано від побаченого й вони втекли на вулицю. Хто саме це був, невідомо.

Тепер Козлов сидить у СІЗО. Його звинувачують за статтею 105 КК РФ – убивство жінки, яка перебувала у стані вагітності, вчинене з особливою жорстокістю. Психіатрична експертиза визнала його осудним. Очікується, що 9 вересня 2024 року в Омському обласному суді прокуратура запросить колишньому найманцю ПВК "Вагнер" термін.

"МЗС системно втрачало суб'єктність і міністр Кулеба на це погоджувався", - Іванна Климпуш-Цинцадзе

четвер, 5 вересень 2024, 20:02

Голова Комітету з питань інтеграції України до ЄС народна депутатка Іванна Климпуш-Цинцадзе, коментуючи звільнення очільника МЗС Дмитра Кулеби, заявила, що міністр погоджувався на втрату суб'єктності МЗС, передають Патріоти України. Климпуш-Цинцадзе за...

Путін запрошував, але...: Президент Сербії відмовився їхати на саміт до РФ

четвер, 5 вересень 2024, 19:14

Президент Сербії Александар Вучич оголосив, що не братиме участі у саміті БРІКС в Росії наступного місяця, хоча й отримав запрошення від російського диктатора Володимира Путіна. Про це у четвер, 5 вересня, повідомило "Радіо Свобода", передають Патріоти...