Ще й розповідав про "перемогу росіян": Японського депутата виключили з партії за візит до РФ

Японський депутат Мунео Судзукі нещодавно відвідав РФ і заявив про її «перемогу» у війні проти України. За такі дії його виключили з партії. Про це Kyodo News, передають Патріоти України.

Мунео Судзукі, 75-річний член Палати радників, який тривалий час виступав за тісні зв’язки з Росією, відвідав країну цього місяця без попереднього повідомлення партії.

За його словами, він ухвалив рішення покинути партію, оскільки у нього з партією «різні цінності щодо дипломатії з РФ». Однак видання уточнює, що раніше саме партія вирішила його усунути від членства.

Він заявив, що залишиться членом верхньої палати парламенту і продовжить свою політичну діяльність як незалежний.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...